Perberesit 
0.5 kg fileto pule 
½ filxhan majoneze ( per me pak kalori perdorni majoneze te lehte ose me pak kalori) 
½ filxhani me djath Parmesan te grire 
½ filxhan me buke te thekur 
Tave qe nuk ngjit gjate gatimit 
 
Menyra e gatimit  
Parangrohni furren ne 220°C 
Perzieni majonezen me djath Parmesan dhe lyeni gjoksin e pules. Pjeset e pules kalojini ne 
buken e thekur te grire dhe vendosini ne taven qe nuk ngjit dhe te piqen per rreth 15 
minuta. Vendsoeni furren ne pozicionin e griles dhe per pese minuta te tjera derisa te 
formojne nje kore me ngjyre te arte.