Agrotek Alb eshte themeluar ne Shtator te vitit 2006 dhe eshte eshte prodhuesi me I madh I ushqimeve per blegtorine , Vendodhja e saj ne Mucaj, Vore, krijon lehtesira per shperndarjen e produktit ne te gjithe Shqiperine, si ne Veri edhe ne Jug te vendit

Fabrika e Prodhimit te Ushqimeve per Kafshe ka nje kapacitet prodhimi prej 1.500 ton/muaj
Prodhimet tona jane ushqime te peletuara te cilat permbajne : Miser, Bersi soje, Vaj ushqimor, Grure, minerale dhe vitamina.

Ne racionet tona ushqimore ne nuk perdorim asnje lloj hormoni qe nxit rrjten e pulave apo kafsheve te tjera, prandaj edhe slogani jone eshte « Pulat TIK TIK, jane te rritura pa antibiotike dhe pa hormone »

Pasi ushqimi eshte prodhuar i peletuar apo granuluar, ngarkohet ne kamione dhe shperndahet neper fermat e rritjes se shpendeve apo neper pikat e shitjes Produktet e saj tregetohen nen marken e miratuar “Agrotek “

Qe ne Qershor te vitit 2012 Kompania Agrotek eshte prezent me produktet e mishit te pules te cilat tregtohen nen marken e regjistruar “Tik Tik ». Ky produkt realizohet si rezultat i bashkepunimit me fermere te cilet merren me mbareshtimin e pulave per mish, ne disa zona te Shqiperise ( Fushe Kruje, Shkoder, Lushnje, Fier, Gramsh, Korce dhe
Pogradec).

Suksesi I bashkepunimit me ta ben te mundur qe Agrotek te ofroje produktet e pules tek kon sumatori sipas kerkeses dhe pritshmerive te tyre Ky bashkepunim ka sjelle jo vetem mundesine e punesimit te ketyre fermereve dhe familjeve dhe
banoreve te zonave perreth tyre, por ka ndikuar ne formalizimin e ketyre bizneseve si edhe ne rritjen e mireqenies se ketyre familjeve.

Sherbimi ne cdo ferme dhe kujdesi per shendetin e kafsheve eshte kujdes per veten Kujdesi për tufat nënkupton gjithashtu ndërmarrjen e hapave për t’i mbrojtur ata nga sëmundjet.

Agrotek kërkon që prodhuesit e saj, sipas kontratës së nenshkruar te ndjekin masa të rrepta të biosigurisë në
fermat e tyre për të parandaluar që sëmundjet ose viruset të kalojnë pa dashje në tufa.

Këto masa përfshijnë:
•Pastrimin dhe dezinfektimin rutinor te pajisjeve dhe automjeteve
•Sigurimin e veshjeve të pastra dhe mbrojtëse për të gjithë personelin
•Lejimi vetëm I personelit dhe mjeteve te domosdoshme për të hyrë në fermë
•Kufizimin ose shmangien e vizitave në fermat e tjera të shpendëve

•Zbatimi me rreptesi I protokolleve per higjenen dhe profilaksine ne te gjitha ambjentet
Ne te gjitha etapat e rritjes dhe therjes zbatohen ligjet e miratuara nga Instuticionet Shqipetare si :
pajisja me certifikate per shendetin e kafsheve,
pajisja me leje e mjeteve per transportin e kafsheve te gjalla,
certifikimi i produktit perfundimtar nga perfaqesuesit e organeve shteterore per lejimin e shitjes se produktit « mish pule »

 

Kompania Agrotek ka nje thertore ne Vaqarr me teknologji bashkekohore te firmes hollandeze LINCO Kapaciteti i therjeve eshte rreth 1500 krere/ore. Gjate vitit 2020 kemi investuar per permiresimin e teknollogjise se therrjes dhe menaxhimit te produktit duke u afruar me metaodat me te perparuara Evropiane

Therjet e realizuara nga kjo thertore jane 100,000 krere/muaj, duke respektuar te gjitha kushtet e higjienes dhe pastrimit si edhe duke respektuar kushtet e therjes per produktet “Hallall” Ne kemi te punesuar rreth 70 punonjes .

Produktet e Tik Tik tregetohen ne te gjithe rrjetin e supermarketeve, marketeve njesi dhe dyqane, si
produkte te fresketa dhe te ngrira ne te gjithe Shqiperine, madje edhe ne Kosove, prej vitit 2017. Kompania ka paresore shitjen nepermjet agjenteve te saj.

Produktet e Agrotek Alb , jane te certifikuara nga Trupa e Certifikimit « EURO CERT »me sistemet
ISO 9001-2015 dhe HACCP

Vizioni Yne
Ne perpiqemi qe te jemi nje kompani e mire manaxhuar dhe e respektuar ne fushen e Agrobiznesit, ne ate te prodhimit te ushqimeve per kafshe dhe ate te mbareshtimit te pulave per mish
Misioni
Misioni yne eshte për të qenë më të mirë në atë që ne kemi përcaktuar për të bërë, te përqendruar tërësisht në biznesin tonë, duke siguruar produktet dhe sherbimet më të mira për klientët tanë, per te siguruar përfitim të kënaqshëm për aksionerët dhe sigurinë e një të ardhme më të mirë për të gjithë punonjësit.
Vlerat e Kompanise konsistojne ne :
Burimet njerezore dhe vlera e shtuar e tyre
Planifikim : Te mendosh para se te veprosh, te shikosh te ardhmen dhe gjithmone te jesh I pergatitur
Vendosmeri : Kurre mos u dorezo, perpiqu te realizosh synimet dhe objektivat
Disiplina : Cdo dite organizohu dhe vepro shpejt duke u fokusuar ne detaje

Disponibiliteti: Te jesh mbeshtetes dhe i arritshem. Merr inisiativa
Sinqeriteti: Te jemi te vertete dhe argumentues kur themi jo, por pozitive ne zgjidhjen e situatave
Thjeshtesia: I shikojme gjerat qarte dhe bejme permiresime

Produktet :
Agrotek ofron ushqime per te gjitha llojet e kafsheve si per :
Shpende: Brojler, pula per veze ; gjela deti
Gjedhe : per vica dhe per lope
Te imta : qingja/keca , dele/dhi
Derra : nga pesha 0 kg deri ne 110-120 kg si edhe ushqim per dosa

Agrotek Alb, eshte present me nje shumellojshmeri te gjere te produkteve te fresketa te mishit te pules
Produktet e pules—- ketu do te rendisim produktet e mishit te pules shqoeruar me foto perkatese

Fileto Pule

E fresket dhe e shendetshme
Fileto pule e fresket e gatshme per t’u gatuar sipas recetave tuaja. Thjesht bejini ato me erezat e stines, marinojini me salce, rigon dhe vaj ulliri .Per te plotesuar vaktin tuaj ushqimor sherbejeni me brokoli apo asparagus ose bejeni te mbushur me spinaq.

Kompania “AGROTEK ALB” me seli ne Mucaj, Vore eshte prodhuese e ushqimeve blegtorale.

Kompania “AGROTEK ALB” prodhon ushqime te peletuara per:

 • Shpende
 • Gjedhe
 • Derra
 • Te imta

Perberesit kryesore ne prodhimin e ketyre ushqimeve jane:

 • Miser
 • Bersi soje
 • Grure
 • Elb
 • Bersi lule dielli
 • Hime
 • Vaj ushqimor I paperpunuar
 • CACO3
 • Lende minerale